LISTA NUNTI

Alin & Anca - Deva   
Daniel & Mirela - Tarnaveni   
David & Susi - Austria   
Cristian & Patricia - Italia   
Vasile & Cristina - Baia Mare   
Ruben & Loredana - Oradea   
Bogdan & Iudita - Arad   
Ilie & Raluca - Spania   
Vasile si Cristina - Austria   
Daniel & Madalina - Deva   
Octavian & Rodica - Satu Mare   
Calin & Mariana - Baia Mare   
Marius & Andreea - Salsig   
Gabriel & Loredana - Baia Mare   
Daniel & Larisa - Manau   
Mihai & Mirela - Satu Mare   
Robert & Adriana - Deva   
Emanuel & Adina - Turnu Severin   
.::more:.   

Albume de absolvire

LIceu Auto - Deva   
Liceu constructii nr 5 - Baia Mare   
Liceu nr.1 Baia Mare   
Scoala Generala - Letca   
Liceu Miner Baia Mare   
Scoala Generala - Farcasa   
Liceu Sportiv - Baia Mare   
Liceu Traian - Deva
 
.::more:.  
.


     


Gianina Sfara


Cristian SfaraNu ne-am nascut cu aparatul de fotografiat in mana, nu ne-am filmat propriile copilarii, insa pasiunea pentru fotografie a izbucnit in noi inca din atunci....         Pe vremuri, cand Gianina era mica, a avut harul sa creasca aproape de tot ce insemna fotografie, aparate foto, developari filme, expuneri hartie foto, intrucat tatal ei a fost unul dintre cei mai pasionati fotografi din zona Hunedoarei. Astfel, putem spune ca Gianina a continuat sa practice fotografia avand un sustinator puternic in parintii ei! Acum, ea se ocupa in special de prelucrarea pozelor si de clientii din partea scolilor si liceelor, de preluarea comenzilor si de realizarea graficii albumelor de absolvire. De asemenea, Gianina are un rol foarte important in luarea deciziilor importante din firma, in alegerea si procurarea aparaturii necesare studioului.
          Despre Cristian Sfara poate ati auzit unii multe, mai ales in domeniul muzicii, cunoscut ca fiind unul dintre fratii Sfara. Ideea de fotograf sau cameraman la evenimente este o pasiune veche, de pe vremea nu era la indemana oricui un aparat foto pe film ca exemplu Smena sau vestitul aparat Zenit (de aparate foto digitale nu se auzise pe vremuri, era de domeniul SF). insa ambitia si dorinta de a invata ceva nou l-a facut pe Cristian sa experimenteze developatul filmelor in conditii impropii, cu aparatura...nu va spunem de care, insa inchipuiti-va ca spatiul cel mai bun era....intr-o camera de baie :)
De la acest inceput fraged pana la fotografierea cu aparate digitale performante oferite de cunoscutele firme Nikon sau Canon nu a fost cale lunga, pentru ca a incercat inca de la aparitia aparatelor digitale de 2-3 Mega Pixeli sa tina pasul cu evolutia aparatelor foto si a camerelor de filmat 3CDD. Cristian si Gianian sunt cei care se ocupa de tot in firma, de la preluarea comenzilor la executarea acestora, prelucrari foto, montaj video, contracte si stabilirea preturilor.


         Sabou Gherasim, cameramanul Studioului Sfara, fiind angajat la aceasta societate de mai bine de 10 ani, este omul potrivit la locul potrivit, se descurca in toate bine, desi unii spun ca "cine face de toate nu face nimic". Sinu, cameramanul firmei, este cel mai potrivit exemplu pentru a contrazice acest proverb!
   


      . ..cam gata... acestia suntem ! :) • Cateva dintre principiile dupa care ne ghidam:
  - niciodata nu spunem la evenimente ca am facut suficiente poze si nu mai facem, facem cate este nevoie.
  - prelucram toate pozele
  - filmam cat este nevoie, nu stabilim pretul in functie de lungimea evenimentului.
  - incercam sa avem in intotdeuna cel mai bun pret
  - tinem mult la calitate
  - ne straduim ca toate pozele sa le facem frumoase, nu vrem sa facem ca si altii 600 -700 de poze din care 15-20 bune iar restul....sa nu fie de calitate.
  - nu schimbam programarile                  
     


                                           

 


© -Studio Sfara - Baia Mare 2010
Toate drepturile sunt rezervate.