O zi speciala pentru cei doi tineri, in care destinele s-au unit pentru totdeauna. Am inceput mult asteptata nunta din 17 iunie 2012, cu fotografierea pregatirilor celor doi. Apoi am plecat de la Hotelul unde era cazat Leo spre frumoasa lui mireasa Tania. Atmosfera si multimea de tineri invitati la acest eveniment ne-a creat buna dispozitie pentru intreaga zi.
         Programul la biserica, bine organizat, fiecare is stia locul si ce are de facut astfel incat ziua sa fie perfecta din toate puctele de vedere. Masa festiva, tinuta la restaurantul Magura, jocurile si divertismentul creat de prietenii mirilor a facut ca aceasta nunta sa fie una dintre cele mai frumoase nunti la care am participat in anul 2012.
         Multumim Tania & Leo pentru invitatia facuta ! speram sa ne vedem in USA:) cat decurad !
Cu prietenie Cristi & GianinaPentru a lua legatura cu noi puteti folosi datele de la "contact" sau direct pe Yahoo MS id: cristiansfara
Daca doriti sa opriti muzica de pe fundal puteti face acest lucru din playerul de jos a paginii ! • Cateva dintre principiile dupa care ne ghidam:
  - niciodata nu spunem la evenimente ca am facut suficiente poze si nu mai facem, facem cate sunt nevoie.
  - prelucram toate pozele
  - filmam cat este nevoie nu stabilim pretul in functie de lungimea evenimentului.
  - incercam sa avem in totdeuna cel mai bun pret
  - tinem mult la calitate
  - ne straduim ca toate pozele sa le facem frumoase nu vrem sa facem ca si altii 600 -700 de poze din care 15-20 bune iar restul....sa nu fie de clitate.
  - nu schimbam programarile                  
    
                                                                                 

 

<bgsound src=”muzica/musicsong.wav”>
© -Studio Sfara - Baia Mare 2010
Toate drepturile sunt rezervate.