Pe Diana, o cunosteam de ceva timp, insa intr-o zi ne-a facut o vizita cu cineva din familia ei, zi in care ne-a intrebat daca sunte liberi pe 28 august atfel incat sa putem fi la nunta lor. Placerea fost de partea naostra sa le dam un raspuns afirmativ. Apoi dupa un tim evident cu mera de asteptat l-am cunoscut pe Teo cu cateva zile inainte de nunta. Teo pot sa spu nca este mirele perfect :) ...amabil, sociabil, si nu in ultimul rand un om de viata :)
           Cum mirele era din Tg. Mures, amandoi au pornit din aceasi casa de la mireasa. Ne-a fost uror sa surprindem cateva cadre de la pregatirea celor doi iar mai pe urma sa plecam spre frumoasa biserica Maranata din Baia Mare.
           Programul incarcat, muzica si mesajul rostit de catre cei desemnati pentru acest eveniment ne va aduce aminte mult timp de nutna lor.
Apoi, am facut cateva poze cu ce doi in cateva locatii, insa pentru a descrie mai bine atmosfera de la aceasta sedinta foto va invitma sa priviti cateva poze de la nunta prietenilor nostrii Diana & Teo ...pana la urma toti mirii ne sunt prieteni !
           Cu respect, Cristian & Gianina SfaraPentru a lua legatura cu noi puteti folosi datele de la "contact"
sau pentru yahoo messneger folositi id-ul: cristiansfara
Vom fi onorati sa deveniti prietenii nostri !
Daca doriti sa opriti muzica de pe fundal puteti face acest lucru din playerul de jos a paginii ! • Cateva dintre principiile dupa care ne ghidam:
  - niciodata nu spunem la evenimente ca am facut suficiente poze si nu mai facem, facem cate sunt nevoie.
  - prelucram toate pozele
  - filmam cat este nevoie nu stabilim pretul in functie de lungimea evenimentului.
  - incercam sa avem in totdeuna cel mai bun pret
  - tinem mult la calitate
  - ne straduim ca toate pozele sa le facem frumoase nu vrem sa facem ca si altii 600 -700 de poze din care 15-20 bune iar restul....sa nu fie de clitate.
  - nu schimbam programarile                  
    
                                                                                 

 

<bgsound src=”muzica/musicsong.wav”>
© -Studio Sfara - Baia Mare 2010
Toate drepturile sunt rezervate.