Pe vremuri, cand Gianina era mica, a avut harul sa creasca aproape de tot ce insemna fotografie, aparate foto, developari filme, expuneri hartie foto, intrucat tatal ei a fost unul dintre cei mai pasionati fotografi din zona Hunedoarei. Astfel, putem spune ca Gianina a continuat sa practice fotografia avand un sustinator puternic in parintii ei! Acum, ea se ocupa in special de prelucrarea pozelor si de clientii din partea scolilor si liceelor, de preluarea comenzilor si de realizarea graficii albumelor de absolvire. De asemenea, Gianina are un rol foarte important in luarea deciziilor importante din firma, in alegerea si procurarea aparaturii necesare studioului.

Nu ne-am nascut cu aparatul de fotografiat in mana, nu ne-am filmat propriile copilarii, insa pasiunea pentru fotografie a izbucnit in noi inca de atunci...

Despre Cristian Sfara poate ati auzit unii multe, mai ales in domeniul muzicii, cunoscut ca fiind unul dintre fratii Sfara. Ideea de fotograf sau cameraman la evenimente este o pasiune veche, de pe vremea cand nu era la indemana oricui un aparat foto pe film ca exemplu Smena sau vestitul aparat Zenit (de aparate foto digitale nu se auzise pe vremuri, era de domeniul SF), insa ambitia si dorinta de a invata ceva nou l-a facut pe Cristian sa experimenteze developatul filmelor in conditii impropii, cu aparatura...nu va spunem de care, insa inchipuiti-va ca spatiul cel mai bun era....intr-o camera de baie :) De la acest inceput fraged pana la fotografierea cu aparate digitale performante oferite de cunoscutele firme Nikon sau Canon nu a fost cale lunga, pentru ca a incercat inca de la aparitia aparatelor digitale de 2-3 Mega Pixeli sa tina pasul cu evolutia aparatelor foto si a camerelor de filmat 4K . Cristian si Gianina sunt cei care se ocupa de tot in firma, de la preluarea comenzilor la executarea acestora, prelucrari foto, montaj video, contracte si stabilirea preturilor.