Serviciile noastre

        Studioul nostru pune la displozitia clientilor sau posibilitatea inregistrrii video a diferitelor evenimente speciale ca de exemplu nunti,conferinte,tabere crestine,programe de evanghelizare.

- pentru filmari folosim aparatura de ultima ora , DSRL pentru filmari FULL HD, camere video SONY 3CCD, impreuna cu oamenii pregtatiti si softul special de editare video, facem ca imaginea dvs. sa aiba cea mai buna calitate

- alte servicii secundare: copieri casete VHS pe DVD sau CD in orice format. 12ron/ora

-prelucrari casete video mini DV si transpunerea lor pe DVD

- reclame si spoturi publicitare , audio-video-foto
Servicii foto

        Doriti sa pastrati amintirile dvs si pe un altfel de format decat cel audio-video? Va stam la dispozitie cu servicii foto de cea mai buna calitate.aparate folosite: CANON 7D & CANON 60d, trei aparate foto Nikon, d7000 2x NIKON D90, fiecar3e cu obiective profesionale cu stabilizare de imagini (IS,VRi), din clasa L si USM.Canon 24-70 f2.8 L USM, canon 28-135 USM IS, canon 50 f1.8 , 70-200 f2.8, Nikon 50 1.8, 18-105 Vr, 70-300, 55-200 VR erc.

Servicii video

        Folosim doua camere de filmat SONY, 2x DSRL CANON Full HD am ales ca acestea sa fie exact la fel astfel incat la alegerea pachetului cu doua camere imaginea sa fie dupa montaj identica ca si culori si tonuri

Serigrafie si tampografiere

Serigrafiere si tampografiere:Personalizam materiale publicitare (agende, pixuri, servetele, etc) astfel incat evenimentele dvs sa aiba un caracter unic.

- pixuri automate personalizate cu textul dorit: preturi incepand de la 0,8 bani.In acest pret este inclus pixul + inscriptionarea.

-servetelele personalizate pentru diverse ocazii sau institutii.